Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Kjøpsbetingelser

 

Ved kjøp i Top Secret® nettbutikk www.countryshop.no  og www.topsecret.no gjelder samme betingelser som ved vanlig postordrekjøp. Alle varer sendes innen 2-3 dager. Dersom det er lengre leveringstid vil du få beskjed om dette. Du har mulighet til å forskuddsbetale varene via bank eller betale med VIPPS, PayPal eller du kan velge  KLRANA faktura med forfall pr. 14 dager. Du har også mulighet til å dele opp betalingen inntil 24 mnd.

Alle priser er inkludert merverdiavgift. I tillegg til varens pris kommer kr 150,- for porto/ekspedering. Samme porto uansett hvor mye/lite du bestiller. Samme porto over hele Norge! Vi forbeholder oss retten til å sende alle varer på billigste måte for oss. Bestillinger via Klarna Faktura kan ikke endres til brevporto. Andre små-sendinger med lav verdi sendes ofte som brev. Ved event. retur av varer vil bu bli fakturert for faktisk frakt på opprinnelig sending.

Forsendelser til Svalbard kan sendes uten merverdiavgift, men det kommer et portotillegg på kr 281,- inkl. mva. Dette er et gebyr som Posten pålegger oss å hente inn. Bestiller du med postnummer fra Svalbard blir din frakt automatisk oppgradert iht. siste priser fra Posten.

Alle  varer sendes på den måten som er billigst for oss dersom ikke annet ønske er oppgitt. Ønsker du varen sendt som BREV (inntil 1000 gram) du skrive SEND SOM BREV i kommentarfelt ved bestilling, og vi tilbakebetaler fraktdifferansen når vi sender. Husk at varer som sendes som brev IKKE kan spores på Posten og sendes på kjøpers risiko dersom kjøper selv har bedt om å få det som BREV. Varer som betales med faktura via Klarna får ikke redusert fraktberegning selv om vi sender varen som brev. Et ekspedisjonsgebyr kommer i tillegg med kr 25,- til dekning av pakking og embalasje når varene sendes som BREV.

Når du har sendt en ordre vil du få en bekreftelse på skjermen straks den er registrert hos oss. Tar vanligvis kun noen sekunder. Du kan hele tiden følge med på hva som skjer med din bestilling, og hvis vi må kontakte deg i forbindelse med denne, vil du både motta mail, samt at du kan lese det på "din side" når du er logget inn. Ofte kan det være ting vi lurer på før vi kan sende en bestilling. Vi spør heller en gang for mye enn å sende deg feil vare som du bare må bytte. Butikken er desverre ikke oppdatert på antall, så på enkelte varer kan det være leveringstid ut over vanlig levering i Norge. Du vil i såfall få beskjed på mail med spørsmål om du fortsatt ønsker varen(e), pengene tilbake eller annen vare.

Når din bestilling er ferdig behandlet og pakket hos oss vil du mottta en mail med pakkens sporingsnummer og direkte link til www.posten.no  eller www.postnord.no Når pakken er kommet til utleveringstedet vil du motta en SMS om at pakken kan hentes. OBS: Dette forutsetter at du har oppgitt riktig e-mail adresse ved bestilling samt ditt mobil-nummer.

Dersom du oppgir mailadresse ved bestilling kan du motta hentemelding fra Posten/PostNord på mail. Du må selv printe denne ut fra posten.no/postnord.no. Oppgir du mobilnummer mottar du hentemeldingen på SMS. Oppgir du begge deler (noe vi setter pris på) mottar du hentemelding både på mail (printes ut fra posten.no) og SMS. Hvis du ikke oppgir noen av delene vil du motta en hentemelding på "gamlemåten" i postkassa. Hentemelding på SMS er å betrakte som fullgod melding om at varene kan hentes. Alle meldinger sendt fra posten.no/postnord.no blir logget hos oss. Vi logger også din IP-adresse.

Alle bestillinger en bindene og gjelder inntil de event. blir endret/avbestilt av kunde. Din bestilling er å anse som aktiv inntil den er effektuert av oss eller avbestilt av deg. Dersom du har gjort en bestilling du angrer på må du straks sende oss beskjed om dette på shop@topsecret.no  Vi har mulighet til å endre en kortbelastning fra VISA/Mastercard nedover dersom vi må endre din ordre. Vi kan ikke endre beløpet oppover og ditt kort blir ikke belastet her før jeg sendfer varen(e). Delbelastning av online betalinger er desverre ikke mulig. Ønsker du delbetaling velg faktura ved bestilling.

Du mottar faktura som .pdf fil via mail når varen blir sendt. Fraktbrev følger inne i pakka. Valger du betaling via faktura vil du motta denne på mail fra Klarna AB som .pdf fil. Noen ganger legger vi kopi av faktura inne i pakka i tillegg.

Du har 14 dager full returrett på alle varer. Du må selv dekke returutgiftene såfremt feilen ikke ligger hos oss (feil vare/str, ødelagt vare m.m.) Varer som er forsøkt reparert/utbedret uten godkjenning fra oss erstattes ikke. Retur sendes event. som Smartpost eller Norgespakke, event. med PostNord.(ikke oppkrav). Kan også sendes som brev, men kun etter avtale. Varene må pakkes solid. Ved event. skade på original embalasje kommer 20% i returgebyr til fradrag. Husk å fylle ut vedlagte angrefristskjema og legg gjerne med en kopi av faktura. Dersom du har betalt med VIPPS, PayPal eller Klarna faktura/konto online, og returnerer hele eller deler av sendingen blir du fakturert for kredittkortgebyr/servicegebyre på 3,0% av varens verdi og frakt. Dette er et gebyr som ilegges av kortselskapene/Klarna og som ikke er refunderbart. Du blir også fakturert for kredittkortgebyr/kredittgebyr Klarna dersom en bestilling avbrytes etter at du har betalt, men før varen sendes dersom betaling er aktivert og pakker klargjort for sending (Postens EDI aktivert)

Dersom en pakke blir returnert som IKKE HENTET/NEKTET MOTTATT eller AVBESTILLT etter at bestillingen er pakket og gjort klar til sending, vil du bli avkrevet dekning av våre faktiske fraktutgifter, pluss 10% av varens verdi i gebyr. Har du betalt/bestilt med kort eller Klarna faktura/konto vil du i tillegg også bli fakturert 3,0% av totalsummen i gebyr. Minimum samlet returkostnad er kr 375,- Dette gjelder også om du returnerer en vare etter angrefristen på 14 dager er utløpt. Retur etter 14 dager må avtales på forhånd.

HUSK RIKTIG ADRESSE VED RETUR:

Top Secret AS, Åmotveien 114, 3406 Tranby

Du handler trygt hos Top Secret® AS. (Org.no NO935693284MVA) Vi holder oss til retningslinjer gitt av Datatilsynet og Forbrukerrådet.

Vi oppbevarer ikke e-mailadresser eller sender deg uønsket mail. Vi videreformidler ikke e-mailadresser eller navn og adresse på kunder forøvrig. Har du spørsmål vedrørende bestilling, frakt, pris m.m. nøl ikke med å kontakte oss på e-mail shop@topsecret.no eller pr tlf. 40555390. Norsk lov krever at du må være myndig (over 18 år) for å kunne fjernhandle (postordre, netthandel m.m.) Dersom du oppgir falske personopplysninger ved registrering vil dette kunne bli politianmeldt. Vi ønsker velkommen til en trygg og hyggelig handel hos Top Secret® AS og www.countryshop.no