Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Forsendelse og retur

 

Vi bruker kun Posten Norge som transportør. Ønsker du varene sendt på annen måte må dette avtales i hvert enkelt tilfelle.

Alle varer sendes som Servicepakke. Posten Norge har i dag et utall av "pakkealternativer" men, vi har funnet ut at Servicepakke er raskest og best for våre kunder. Vi kan mot et tilllegg sende som "overnight", "express" o.l. Også mulighet for "levert på døren".

Vi fakturerer samme porto på alle sendinger uansett hvor stor den er og hvor i Norge du bor. I 90% av tilfellene er det du som kunde som tjener på dette. Stort volum, høyt postnummer eller høy vekt gir kraftig økning i portoutgiftene.

Vi forbeholder oss retten til å sende en vare på den måten som er billigst for oss. Varer med lav verdi/vekt sendes ofte som brev (inntil 1000 gram) 

Ved eventuell retur er du som kunde pliktig til å betale returfrakten, i tillegg til frakt ved utsending av varen(e). Gjelder ved retur med bruk av angrefrist innen 14 dager. Har du mottatt feil vare, ødelagt vare m.m. dekker selvsagt vi frakt begge veier.

Les forøvrig mere under "Kjøpsbetingelser". Er det noe du lurer på ring oss på 40555390 eller mail shop@topsecret.no